Biletler saatler içinde tükenmişti! Scorpions'tan ikinci konser kararı

Biletler saatler içinde tükenmişti! Scorpions'tan ikinci konser kararı

8 yıl aradan sonra Türkiye'de sahne almaya hazırlanan efsanevi grup Scorpions'un 23 Mayıs'ta yapacağı konserin biletleri saatler içinde tükenmişti. Bunun ardından grup 2 gün sonra ikinci bir konser vereceğini ifade etti.

Alman rock grubu Scopions, 23 Mayıs 2024'te İstanbul'da vereceği konser biletlerinin saatler içerisinde tükenmesinin ardından grup 25 Mayıs'ta ikinci bir konser daha gerçekleştirme kararı aldı.

8 yıl aradan sonra Türkiye'de konser verecek olan grubun 25 Mayıs'ta düzenlenecek konserinin biletleri 15 Ocak Pazartesi günü satışa sunulacak.

6 SAAT İÇİNDE BİLETLER TÜKENDİ

İkinci konsere ilişkin KüçükÇiftlik Park'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Satışa çıkmasının 6. saatinde tüm biletlerin tükenmesinin ardından yoğun istek üzerine Scorpions, 25 Mayıs Cumartesi bir kez daha KüçükÇiftlik Park'ta. İkinci gün biletleri 15 Ocak Pazartesi 12.00'de satışa açılacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN