Ebru Şancı, köpeklerin siteden atılacağını duyunca çılgına döndü!

Ebru Şancı, köpeklerin siteden atılacağını duyunca çılgına döndü!

Yaşadığı sitede sahipsiz köpeklerin siteden atılacağını öğrenen eski model Ebru Şancı veryansında bulundu. Site yönetiminin, sokak köpeklerinin sahiplenilmesini yoksa siteden uzaklaştırılacağına dair bilgilendirmesini sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şancı, konuyla ilgili savcılığa başvuracağını söyledi.

Hayvansever kimliğiyle bilinen eski model Ebru Şancı, yaşadığı sitenin yönetiminin sokak havyanlarıyla ilgili aldığı karara sert tepki gösterdi. Sitedeki sahipsiz köpeklerin site sakinleri tarafından sahiplenilmemesi durumunda uzaklaştırılacağını öğrenen Şancı, sosyal medya hesabından "Yönetim ayda bizden topladığı villa başına 1850 TL'lik aidatımızla 80 bin TL'lik köpek rehabilite etmek adına para toplamışlar ama amacı ne onu bile söylemiyorlar! İstanbul Deftedarlığı'nın bu bütçeyi incelmesini rica ediyoruz. Açıklama bekliyoruz bu 80 bin TL nereye ayrıldı?" paylaşımında bulundu

0420201247235735830.jpg

EBRU ŞANCI'DAN SOKAK KÖPEKLERİNİ KOVAN SİTE YÖNETİMİNE TEPKİ

Evinde 8 köpek besleyen eski model Ebru Şancı, site yönetiminden evine gelen uyarı notuna sert tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan uyarı notunu paylaşan Şancı, şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi sizinle trajikomik bir şey paylaşmak istiyorum ve 7 milyon hayvanseverin fikrini merak ediyorum! Ve bu iş yargıya gidince hepinizden sosyal medya desteği bekliyorum...

Bahsi gecen 4-5 tane site yöneticisi (bütün işleri köpekle uğraşmak başka hiçbir işe yaramıyorlar!) bana ve hayvansever komşularıma bu yazıları yollamışlar. Belediyenin küpesi olan sokak köpeklerini bizlere mobbing uygulayarak üstümüze almamızı yoksa yasa dışı yollarla siteden atacaklarını söyleyen bir kağıt yollamışlar...

Ve aynı yönetim ayda bizden topladığı villa başına 1850 TL'lik aidatımızla 80 bin TL'lik köpek rehabilite etmek adına para toplamışlar ama amacı ne onu bile söylemiyorlar! İstanbul Deftedarlığı'nın bu bütçeyi incelmesini rica ediyoruz. Açıklama bekliyoruz bu 80 bin TL nereye ayrıldı? Verecek cevabınız yoksa o parayı bu zor günlerde geçim derdine düşen insanlar için harcamanızı talep ediyoruz!

Böyle bir yasal hakkınız yok bunu sitede bizim baktığımız hiçbir köpek birine saldırmadı ne bir video kaydı ne de ısırılma belgeniz var yani koca bir yalan!!!! Bir de buraya imzasını atan beylerden birinin karısı daha önce paylaşmıştım köpekleri yasa dışı yollarla siteden atmayı teklif eden bir canlı delilleri duruyor zaten!!!

Bu saatten sonra benim ya da arkadaşlarımın köpeklerinin yasa dışı yollarla siteye sokulan herhangi bir aracı Securitas Turkey sorumluluğunda sayarım görüntülerinde savcılığa verilmesini rica ederim. Arnavutköy Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Fox Haber, Show TV, Kanal D ve tekrar belirtirim ki köpeklerime dokunanla ömür boyu uğraşır hiçbir mahkemeden ve rezaletten de çekinmem bilginize....

Sitenin telefonu kağıdın altında yazıyor bilginize! Şimdiden hayvansever dostlarıma teşekkür eder Allah'ın sessiz kullarını koruduğunuz ve kolladığınız için rabbim elinizi darda bırakmamasını temenni ederim. Ve bütün bunlar bittiğinde sitemizin aslında yasal olarak halka açık olan ormanında herkesi mangal davet ediyorum.

NOT: Korkak ve tırsak hayvan düşmanları sahte hesap açıp yazacağınıza... yetiyorsa kendi hesabınızdan yazın..."

0420201246435730130.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN