Kiğılı internetten market ürünleri satışına başladı

Kiğılı internetten market ürünleri satışına başladı

Ünlü hazır giyim firması Kiğılı, internet sitesinden market ürünlerinin satışına başladı. Bu hamlesiyle Migros Sanal Market, Getir, Banabi gibi popüler online market alışverişi hizmetlerine rakip olan Kiğılı, sağlık çalışanlarının temel giyim ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de hastanelere ulaştırıyor.

Ölümcül koronavirüs (corona virüsü) salgınından korunmak için evlerinde 'gönüllü karantina' uygulayan vatandaşlar, özellikle internetten market alışverişine yoğun ilgi gösteriyor. Bu süreçte Migros Sanal Market, Banabi, İsteGelsin, Getir gibi uygulamaların kullanım oranları da artış gösterdi.

Hazır giyim markası Kiğılı da internet üzerinden market ürünleri satışına başlayarak online alışveriş piyasasını şaşırttı. Kiğılı'nın internet sitesinde yer alan artık "Market & Ev" kategorisi öne çıkıyor. Bu kategorinin altında çerez, bakliyat, makarna, sıvı yağ ve baharat gibi temel yiyecek ürünler bulunuyor. Bunun yanı sıra ıslak mendil, bebek bezleri, kağıt ürünleri ve temizlik ürünleri gibi hijyen ürünleri de Kiğılı'nın internet sitesinde mevcut.

SİPARİŞLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Kiğılı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, salgın sırasında Kiğılı.com'u farklı üreticilere açtıklarını, bu süreçte kişilerin market alışverişi konusunda sıkıntı çekmemelerini istediklerini belirtiyor. Siparişlerin hazırlandığı alanların sürekli dezenfekte edildiğinin altını çizen Kiğılı yönetimi, ekiplerinin maske ve eldiven ile çalıştıklarının altını çiziyor. Ayrıca Kiğılı.com'da market kategorisinden yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İHTİYAÇLARI HASTANELERE ULAŞTIRILIYOR

Hazır giyim firması Kiğılı, koronavirüs salgını süresince fiziksel mağazalarını kapatarak ve hizmetini sadece internet üzerinden devam ettirme kararı almıştı. Şirket, market alışverişinin yanı sıra sağlık çalışanlarının temel giyim ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de hastanelere ulaştırıyor.

Kiğılı'nın market alışverişi kategorisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN