İtalyan tenor Andrea Bocelli: Koronavirüse yakalanıp atlattım

İtalyan tenor Andrea Bocelli: Koronavirüse yakalanıp atlattım

Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını ve tedavisinin ardından tamamen iyileştiğini açıkladı.

Facebook hesabından açıklama yapan İtalyan tenor Andrea Bocelli, mart ayında yeni tip koronavirüse yakalandığını ve tamamen iyileştiğini belirtti.

Koronavirüse ilişkin yapılan araştırma için hastaneye giderek kan bağışında bulunan Bocelli, bağışın ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'Dünyayı sarsan pandemi -az da olsa- beni ve ailemin bazı üyelerini etkiledi. Mart ayının sonunda, hızlı bir şekilde iyileşecek kadar şanslıydık. Covid-19 tedavisine yardımcı olmak amacıyla kan bağışıyla ilgili teklife yanıtım hemen ‘evet’ oldu.'

The Guardian’da yer alan habere göre, koronavirüse yakalandığını geç duyurmasına ilişkin Bocelli, bunu hayranlarını üzmemek ve ailesinin gizliliğini korumak amacıyla yaptığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN