İBB Şehir Tiyatroları'nın 8 oyun 'online' sahnelenecek

İBB Şehir Tiyatroları'nın 8 oyun 'online' sahnelenecek

İBB Şehir Tiyatroları Haziran ayında da perdelerini 'uzaktan' açacak. Program kapsamında 4 yetişkin ile 4 çocuk oyunu izleyicilerin beğenisine online sunulacak.

Daha önce sahnelenen ve beğeni toplayan 8 oyun, İBB Şehir Tiyatroları'nın Youtube adresinde izlenebilecek.

Program kapsamında sanatseverler 'Hürrem Sultan', 'Romeo ve Juliet', 'Maskeliler' ve 'Tehlikeli İlişkiler' oyunlarını izleyebilecek. Ayrıca 'Hoşu'nun Utancı', 'Keloğlan', 'Oyuncaktaki Sır' ve 'Tembel Memiş' çocuk oyunları da minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

ROMEO VE JULİET 14 HAZİRAN'DA

'Hürrem Sultan' 7 Haziran'da, 'Romeo ve Juliet' 14 Haziran'da, 'Maskeliler' 21 Haziran'da, 'Tehlikeli İlişkiler' 28 Haziran'da saat 15.00'te yayımlanacak.

Çocuk oyunları 'Hoşu'nun Utancı' 6 Haziran, 'Keloğlan' 13 Haziran, 'Oyuncaktaki Sır' 20 Haziran, 'Tembel Memiş' ise 27 Haziran'da 15.00'te sanatseverlerle paylaşılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN