Honda Türkiye, koronavirüs tatilini uzattı

Honda Türkiye, koronavirüs tatilini uzattı

Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı. Yeni plan kapsamında şirketin 20 Nisan'da üretime yeniden başlaması hedefleniyor.

Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı.

Honda Türkiye'den yapılan açıklamada, şirketin Kovid-19 salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'da bulunan üretim tesisindeki faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattığı belirtilerek, bu adımların tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldığı vurgulandı.

Açıklamada, üretime yeniden başlanmasının; hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirileceği ve duruma göre değerlendirme yapılacağı aktarıldı.

NE OLMUŞTU?

Honda Türkiye, 2 Nisan tarihinde yaptığı duyuruyla üretim faaliyetlerine 6 Nisan'dan 13 Nisan'a kadar ara vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN