Hafter milisleri yine sivilleri bombaladı: Yaralıları tedavi eden doktor öldü

Hafter milisleri yine sivilleri bombaladı: Yaralıları tedavi eden doktor öldü

Halife Hafter’e bağlı milisler, Tacura bölgesindeki sivilleri bombaladı. Bölgede yaralananları tedavi eden bir doktor ise düşen havan topu mermisi nedeniyle hayatını kaybetti.

Libya’nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne (UMH) bağlı birlikler, Terhune kentine ilerleyişini sürdürüyorken; gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter’e bağlı milisler, sivilleri bombalaya devam ediyor.

YARALILARI TEDAVİ EDEN DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ

Başkent Trablus’un doğusundaki Tacura bölgesinde sahada çalışan ve yaralıları tedavi eden Dr. Hammam Hamid, düşen havan topu mermisi nedeniyle yaşamını yitirdi.

AIN ZARA’DA SİVİLLER BOMBALANDI: 5 YARALI

Öte yandan Hafter milislerinin Ain Zara kasabasını bombalaması sonucu da 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Trablus Merkez Hastanesi’ne ve Abu Salim Hastanesi’ne nakledildi.

Yetkililer, düşen havan topları nedeniyle maddi hasarın meydana geldiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN