Sarıyer'de silahlı saldırı dehşeti: Plakasız motosikletle gelip kurşun yağdırdılar

Sarıyer'de, plakasız motosikletli iki kişi dükkanın önünde oturanlara kurşun yağdırdı. Bir kişi bacağından yaralanırken saldırı anı kameraya yansıdı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Kozdere’de yaşanan silahlı saldırı, mahallede büyük paniğe neden oldu. Olay, saat 19.30 sıralarında Suat Akçay’ın dükkanının önünde otururken gerçekleşti.

9733018.jpg

PLAKASIZ MOTOSİKLETLE ATEŞ AÇTILAR

Beyaz plakasız bir motosikletle gelen iki saldırgan, Akçay’a birkaç el ateş etti. Akçay, bacağından yaralanırken saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın hemen ardından çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Suat Akçay’a ilk müdahaleyi yaptı ve yaralıyı Seyrantepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Saldırı sırasında kurşunlar yan tarafta bulunan anahtarcıya da isabet etti.

9733016.jpg

GÜVENLİK KAMERALARI SALDIRI ANINI KAYDETTİ

Suat Akçay’ın bacağından vurulduğu anlar, fırının güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, beyaz plakasız bir motosiklete binen iki kişinin Akçay’a ateş ettiği ve ardından Akçay’ın acıyla yerinden kalktığı görülüyor.

9733014.jpg

Saldırganları yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayın neden gerçekleştiği henüz bilinmezken, saldırının arkasındaki motivasyonu ve failleri bulmak için soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN