Yastık altında altın biriktirenler dikkat! İslam Memiş rakam ve tarih vererek açıkladı: Büyük oyuna hazır olun

Yastık altında altın biriktirenler dikkat! İslam Memiş rakam ve tarih vererek açıkladı: Büyük oyuna hazır olun

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısında bulundu. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin düşmesi küresel piyasalarda gerilime neden olurken altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu durumda 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten uyarı geldi. Yastık altında altın biriktirenler dikkat! Memiş rakam ve tarih vererek açıkladı. İşte detaylar haberimizde...

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin düşmesi küresel piyasalarda tedirginliğe neden olurken ons altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Ons altın 2400 dolar seviyesine kadar çıkarken gram ve çeyrek altın fiyatlarında yukarı yönlü harekete başladı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten tarihi uyarı geldi. Yastık altında altın biriktirenler dikkat! İslam Memiş rakam ve tarih vererek açıkladı. Büyük oyuna hazır olun. İşte İslam Memiş'in dikkar çeken açıklamaları...

ONS ALTIN REKOR TAZELEDİ

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin düşmesi ve jeopolitik gerilimlerle ons altın 2450 dolar ile rekor kırdı. Ons altın 2400 dolar üzerinde tutunurken, altın gram fiyatı 2500 lira üzerinde tutunuyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanma sonrası Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir uyarı geldi. Altın fiyatlarındaki dalgalanmayı yorumlayan Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"İran Cumhurbaşkanının helikopter kazasından sonra piyasalar yükseliş gösterdi. Ons altında 40 dolarlık bir yükseliş gördük. 2450 dolara kadar yükseldi. Gram altın tarafında 2550 TL seviyesi görüldü. Sonrasında altın fiyatları biraz daha yataylaştı.

yeni-proje-2024-05-21t095222-653.jpg

ALTIN ALINIR MI SATILIR MI?

Ons altın 2400 dolar üzerinde tutunacak mı? 2380 dolar destek seviyesini takip edeceğim. 2380-2420 dolar aralığında oyalanır. Gram altın tarafında ons altını takip etmeyi sürdüreceğim. Ons altında geri çekilmelerle gram altın 2500 lira altına sarkacaktır. 2480 lira destek seviyesi burada önemli.

yeni-proje-2024-05-21t095204-900.jpg

İSLAM MEMİŞ TARİH VEREREK UYARDI: BÜYÜK OYUNA HAZIR OLUN!

Orta ve uzun vadede gram ve ons altında 3000 lira, 3000 dolar beklentim sürüyor. Yukarı yönlü hareketler Temmuz ayı itibariyle başlayacak. Ancak bu jeopolitik gerilimlerle sert dalgalanmaların olması kaçınılmaz olacaktır. Hem ons hem gram altın tarafında düşüş beklentimin sürdüğünü söyleyebilirim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN