Doğu Karadeniz, Sivas ve Kayseri için kar uyarısı

Doğu Karadeniz, Sivas ve Kayseri için kar uyarısı

Daha önce sağanak ile fırtınaya karşı uyarı yapan Meteoroloji, bu kez kar yağışı için 'Dikkatli olun' çağrısı yaptı. Son yapılan duyuruya göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas ve Kayseri çevrelerinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas ve Kayseri çevrelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'nin son uyarısına göre, Türkiye genelinde hava yarın parçalı yer yer çok bulutlu.

KARADENİZ VE DOĞU'DA YAĞIŞ VAR

Marmara'nın kuzeyi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Çankırı, Tunceli, Erzincan, Elazığ, Bitlis, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde yağış tahmin ediliyor.

SİVAS VE KAYSERİ İÇİN KAR UYARISI

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimler ve Doğu Akdeniz'de yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleriyle Sivas ve Kayseri çevrelerinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Akdeniz'de fırtına, Karadeniz, Marmara ve Ege'de fırtınamsı rüzgar öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN