Cansın Çekili kimdir kaç yaşında ve nerelidir? Koronavirüse yakalanan Cansın Çekili’nin sağlık durumu

Cansın Çekili kimdir kaç yaşında ve nerelidir? Koronavirüse yakalanan Cansın Çekili’nin sağlık durumu

İlk oyunculuk deneyimini Erkenci Kuş ile yaşayan ve ardından Çocuk dizisinde Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkan Cansın Çekili, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki Cansın Çekili kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar…

Öksürürken göğsünün ağrıdığını, çok sevdiği çikolatalardan tat alamadığını, parfümlerinden de koku alamadığını söyleyen Cansın Çekili, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Hastalığı başkasına yakalattırmaktan korktuğunu söyleyen Cansın Çekili’nin hayat hikâyesi karar.com’da…

CANSIN ÇEKİLİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Sosyal medya hesabından Koronavirüse (corona virüs) yakalandığını açıklayan güzel oyuncu Cansın Çekili, 20 gündür bronşit ve alerji ile uğraştığını zannettiğini kaydederek, geçen hafta hastaneye giderek test yaptırdı. Sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Cansın Çekili, tek başına odasında kalarak karantinaya devam ettiğini duyurdu. Evde annesi ve kardeşinin olduğunu söyleyen Çekili, sıkılmaya hakkının olmadığını belirterek, hastalığın çok yorucu ve zorlu olduğunu kaydetti. Çekili, bu hastalığı başka birine bulaştırmaktan da çok korktuğunu anlattı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

‘’ÖKSÜRMEKTEN GÖĞSÜM AĞRIYOR’’

Öksürmekten göğsünün ağrıdığını söyleyen Cansın Çekili, çikolatalardan asla tat alamadığını, parfümlerinin kokusunu alamadığını vurgulayarak, insanın sevdiği şeyler bazen kendisine de iyi gelmediğini anladığını bildirdi. Sağlığın önemine dikkat çeken Cansın Çekili, sağlığın daha da önemsenmesi gerektiğini aktardı.

CANSIN ÇEKİLİ KİMDİR?

1989’da İzmir’de doğan Cansın Çekili, 1.75 cm boyunda, 55 kilodadır. Terazi burcu olan Cansın Çekili, Adnan Önal Studio Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını devam ettirmektedir.

Hilal Saral Akademi Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, bunun dışında Diyalog Anlatım İletişim'de de Oyunculuk Eğitimi aldı.

2018’de Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş adındaki dizi ile ilk dizi deneyimini yaşayan Cansın Çekili, dizide Aysel karakterine hayat vermiştir.

Bu dizide Can Yaman, Demet Özdemir, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Birand Tunca, Öznur Serçeler ve Berat Yenilmez gibi isimlerle birlikte oynamıştır. Dizi 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü aldı.

Cansın Çekili, 2019’da yayınlanan Çocuk dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN