Beşiktaşlı futbolcular koronavirüs indirimine yanaşmadı

Beşiktaşlı futbolcular koronavirüs indirimine yanaşmadı

Koronavirüs salgını sonrası liglerin ertelenmesiyle ciddi gelir kaybı yaşayan Beşiktaş, görüştüğü futbolculardan maaş indirimi istemişti. Bu teklifi kabul etmeyen futbolcularla siyah-beyazlılar, uygun teklif gelmesi halinde yollarını ayıracak.

Ekonomik anlamda zor günler yaşayan Beşiktaş Kulübü, koronavirüs salgınının futbolu da durdurmasıyla birlikte daha da zorlanmaya başladı. Gelirlerini yitiren siyah-beyazlılarda, başkan Ahmet Nur Çebi acil ihtiyaçları kendi cebinden karşılarken yönetim de artık tükenmiş durumda.

JUVENTUS VE BARCELONA ÖRNEĞİ

Koronavirüs salgınının spor dünyasını da etkilemesinin ardından Juventus, Barcelona gibi ekipler de bile oyuncular maaş indirimlerine gitmeyi kabul etmişlerdi. Aynı formülü uygulamayı planlayan ve siyah-beyazlı oyunculara bu teklifle giden Beşiktaş Yönetimi ise ummadığını bir yanıt aldı.

"ÖNCE BİRİKMİŞ BORÇLARINIZI ÖDEYİN"

Siyah-beyazlılarda kapısı çalınan yabancı oyunculardan başkana, “Önce birikmiş borçlarınızı ödeyin, sonra indirim konusunu görüşelim, elbette kolaylık sağlarız” yanıtı geldi.

YERLİLER DAHA YAKIN

Beşiktaş'ta forma giyen yerli oyuncuların ise teklife daha sıcak baktığı, yabancıların ikna edilmesi halinde kabul edebilecekleri öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN