Ahmet Güneştekin'in 'Cennette Bir Gün'ü Yeşilay dergisine kapak oldu

Ahmet Güneştekin'in 'Cennette Bir Gün'ü Yeşilay dergisine kapak oldu

Türkiye'nin yetiştirdiği önemli ressamlardan Ahmet Güneştekin'in 'Hafıza Odası' başlıklı sergisi kapsamında sanatseverlerle buluşan 'Cennette Bir Gün' adlı eseri, Yeşilay'ın kuruluşunun 100'üncü yılında Yeşilay dergisine kapak oldu. Böylece Güneştekin'in eseri, 1037'nci sayıyı geride bırakan Yeşilay dergisinin arşivine eklenmiş oldu.

Ressam Ahmet Güneştekin'in 'Cennette Bir Gün' eseri, Yeşilay dergisinin Haziran ayına kapak oldu.

1037'NCİ SAYI, GÜNEŞTEKİN'İN ESERİ İLE GERİDE KALDI

Yeşilay'dan yapılan açıklamaya göre, Güneştekin'in 'Hafıza Odası' başlıklı sergisi kapsamında sanatseverlerle buluşan 'Cennette Bir Gün' adlı eseri, Yeşilay'ın kuruluşunun 100'üncü yılında dergi kapağında yer aldı.

Renklerin altına sakladığı duygularla bugünü geleceğe taşımayı hedefleyen Güneştekin'in eseri, 1037'nci sayıyı geride bırakan Yeşilay dergisinin arşivine eklenmiş oldu.

"ÇALIŞMALARIYLA BENİ HER ZAMAN ETKİLEMİŞTİR"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Güneştekin, "Hepimizin sağlığı ve geleceği için iyi ve sağlıklı bir yaşam mücadelesi veren, Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaşan Yeşilay, çalışmalarıyla beni her zaman etkilemiştir.

Ben de iyi ve sağlıklı bir yaşam için sanatın olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorum. Yeşilay dergisi vesilesiyle bu özel sivil toplum kuruluşu ile bir araya gelmekten gurur ve mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN