Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ta da koronavirüs çıktı

Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ta da koronavirüs çıktı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ta da koronavirüs tespit edildiğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp 2. başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'la birlikte oğulları Hikmet Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Hikmet Albayrak'ın karantinada olduğunu söyleyen Mustafa Cengiz, "Kulüpte çalışmakta olan mesai arkadaşlarıma, GS TV'de çalışan arkadaşlarıma bu kutsal görevde cesaretle devam ettikleri için teşekkür ediyorum. Sevgili Abdurrahim kardeşimin eşi Şükran Albayrak ve onlarında yanında oğulları Hikmet Albayrak da karantinada. Hepsi iyi olacak. Yusuf Günay da sonuçları bekliyor. Beş gün içerisidne doktorlar, ciğerlerdeki sorunun gideceğini düşünüyordu" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN