8 ilde FETÖ baskınları: 26 şüpheli gözaltına alındı

8 ilde FETÖ baskınları: 26 şüpheli gözaltına alındı

Mersin merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 26 şüpheli gözaltına alındı. Firari oldukları belirlenen 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Mersin'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin yeniden yapılanmasına yönelik çalışma başlattı.

PARA TRANSFERİ İDDİALARI

Ekipler, örgütün kadın yapılanmasında faaliyet gösterip, geçmişte FETÖ'ye ait kurumlarda çalışan, öğretmen, esnaf ve meslekten ihraç edilen askeri personel ile bölgeci olarak tabir edilenler ve yurt dışından örgüte yapılan para transferinde adı geçenlerin de aralarında bulunduğu 26 şüpheliyi Mersin'de gözaltına aldı.

7 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Ankara, Isparta, Denizli, Yozgat, Balıkesir, Samsun ve Konya'da firari oldukları belirlenen 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Operasyonda, 20 bin 450 dolar, 8 bin 220 lira ile örgüte bağlı kişilere ait para yardım listeleri, hediye kartları ve dijital materyaller ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN