4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji, 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı. Buna göre Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinden öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak bekleniyor

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava parçalı bulutlu.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNDE

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

BÖLGEDE SON HAVA TAHMİNLERİ

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars ve Ardahan'da 5, Erzurum'da 6, Ağrı'da 7, Erzincan'da 9, Tunceli'de 10 ve Iğdır'da 15 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Iğdır'da 30, Tunceli'de 28, Erzincan'da 26, Ağrı'da 22, Kars'ta 20, Erzurum'da 19 ve Ardahan’da 18 derece olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN