29 yıl hapis cezası olan kişi bayramlaşmak için geldiği evde yakalandı

29 yıl hapis cezası olan kişi bayramlaşmak için geldiği evde yakalandı

Mardin'in Derik ilçesinde 1 kişiyi öldürmek 1 kişiyi de yaralamak suçundan hakkında kesinleşmiş 29 yıl 2 ay hapis cezası olan bir kişi, bayramlaşmak için geldiği evde sahte kimlikle yakalandı.

Mardin'in Derik ilçesinde hakkında 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bayramlaşmak için geldiği evde sahte kimlikle yakalanan kişi, cezaevine gönderildi.

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2010 yılında Atlı köyü Kızlar mezrasında 1 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanması olayıyla ilgili "tasarlayarak öldürme" suçundan hakkında 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.A'nın bayramlaşmak için Kovalı Mahallesi'ne geleceğini belirledi.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Ekiplerce yapılan operasyonda N.A. bayram ziyareti için geldiği evde sahte kimlikle yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü, cezaevine gönderildi.

Öte yandan, N.A hakkında sahte kimlik nedeniyle "resmi belgede sahtecilik" suçundan ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden işlem de yapıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN