12 ay geri ödemesiz kredi nasıl alınır? Kamu bankalarının kredi destek paketleri başvurusu nasıl yapılır?

12 ay geri ödemesiz kredi nasıl alınır? Kamu bankalarının kredi destek paketleri başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 12 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Kamu bankaları destek kredisi nasıl alınır? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı dolayısıyla işini kaybeden vatandaşlar veya iş yapamaz duruma gelen kobiler için kamu bankaları yeni kredi paketlerini hayata geçiriyor. Konut kredisi, ikinci el araç kredisi, sıfır araç kredisi ve beyaz eşya/mobilya/tekstil kredisi olmak üzere 4 yeni kredilere başvurular kısa sürede alınacak. İşte detaylar...

'12 ay geri ödemesiz kredi nasıl alınır?', 'Kamu bankaları kredi destek paketleri başvuru şartları neler?', 'Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur?' sorularının yanıtları sosyal medyada merak ediliyor. Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş döneminde temel ihtiyaçlar dışında büyük ölçüde daralan tüketim harcamasını teşvik amacıyla 4 yeni kredi paketi hazırladı. Detaylar haberimizde...

KAMU BANKALARINDAN 12 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİ

COrona virüs (koronavirüs) salgın hastalığı sürecinde getirilen sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat yasakları 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibariyle kaldırıldı. Bazı işletmeler de yeniden açıldı. Kamu bankaları, normalleşme sürecinde tüketimi teşvik etmek için 4 yeni kredi paketini hayata geçirme kararı aldı.

Bu krediler ise şöyle olacak;

KONUT KREDİSİ

Konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İKİNCİ EL OTO KREDİSİ

İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

KAMU BANKALARI TAŞIT KREDİSİ İLE ALINABİLECEK ARAÇLAR HANGİLERİ?

SIFIR ARAÇ KREDİSİ

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır binek araç veya ticari araç satın alacak müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49 - yüzde 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ EŞYA/MOBİLYA/TEKSTİL KREDİSİ

Yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak, asgari 3 bin TL, azami 30 bin TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR? BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu bankalarının 4 yeni kredi paketina başvurular başladı. Başvurular sadece Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın şubelerine bizzat başvuru ile gerçekleştirilecek. Kredi başvurusu yaptığınızda; yaşınız, gelir durumunuz, kredi notunuz, sigortalılık süreniz ve mevcut borç durumunuz detaylıca incelenir. Bu incelemeler sonucunda olumlu değerlendirilen müşterilerle iletişime geçilir.

Kamu bankalarının 4 yeni kredi paketi paketi listesi şöyle:

* Avantajlı konut kredisi
* Taşıt kredisi
* Sosyal hayata destek kredisi
* Tatil destek kredisi

Taşıt ve sosyal hayata destek kredileri sadece yerli üretim olan araç ve tüketici ürünlerinde geçerli olacak.

ZİRAAT BANKASI İÇİN TIKLAYIN

VAKIFBANK İÇİN TIKLAYIN

HALKBANK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN