Şenol Güneş'in yeni durağı belli oldu! Yeşil sahalara geri dönüyor...

Şenol Güneş'in yeni durağı belli oldu! Yeşil sahalara geri dönüyor...

Ekim ayında UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Ekim ayında Beşiktaş'tan ayrılan ve siyah-beyazlı ekipten ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı.

Sözcü'den Ferhat Gündoğdu'nun haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın Ekim ayında alınan Lugano yenilgisi sonrasında görevinden istifa eden Şenol Güneş ile masaya oturması bekleniyor. Siyah-beyazlı ekipte iki dönem görev yapan tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın teklifine 'evet' demeye hazır olduğu öne sürüldü.

Bu sezon Beşiktaş'ın başında 15 karşılaşmada görev alan 71 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı. Kartal'daki teknik adam belirsizliğin kısa süre içerisinde sona ermesi ve siyah-beyazlı ekibin, yeni patronunu resmen açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN