İsmail Kartal Ali Koç'a Krunic'i aldırdı şimdi taraftar korkusundan oynatamıyor!

İsmail Kartal Ali Koç'a Krunic'i aldırdı şimdi taraftar korkusundan oynatamıyor!

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü yorumu Serdar Ali Çelikler "Son Raund" programında İsmail Kartal'ın devre arasında yaptığı transfer hamlelerini eleştirerek 'Lincoln ve Crespo'yu gönderip Krunic'i alması takımı zayıflatmıştır' ifadelerini kullandı. İşte Çelikler'in Fenerbahçe değerlendirmesi...

'Vole' kanalında Ali Ece ile birlikte Fenerbahçe'nin son durumunu değerlendiren Serdar Ali Çelikler, devre arasında İsmail Kartal'ın yaptığı transferlere değinerek 'Hoca Crespo ve Lincoln'ü göndererek büyük hata yaptı' ifadelerini kullandı. İşte Çelikler'in o açıklamaları...

DZEKO BU TAKIMIN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR

Sivas'ta Dzeko çıkmaz diyenlere hiç katılmıyorum, daha erken çıkmalıydı 45'te oyundan alınmalıydı. Dzeko Sivas deplasmanında en kötü futbolunu oynadı, Olympakos maçında da kötüydü. Dzeko bu takımın üstünde bir oyuncu değil, formunun düştüğünü, tribal enfeksiyonla bir yerlere varamayacağını anlamalı. Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde zayıfladığı kesindir. Crespo ve Lincoln'ün kaybı, ayrıca Krunic'in alınması kadroyu zayıflatmıştır.

depophotos-18288580.jpeg

İSMAİL KARTAL YERİNDE TRANSFERLER YAPAMADI

İsmail Kartal Jorge Jesus'tan sonra geldi 7 maç sonra Zajc'ı, Emre Mor'u, Mert Hakan'ı, Serdar Dursun'u bunları adam sandı bu futbolcularla yapabilirim diye düşündü. Zajc'ı elden çıkarıp koşucu 6 numara alsaydı kim buna itiraz edebilirdi? King'in güvenilmez bir oyuncu olduğunu bilirken oraya Onyekuru tarzı hızlı bir alsaydı fena mı olurdu. Sezon başında Allah'tan transferleri Mario Branco yaptı diyoruz. Allah nazardan saklasın hem Sivas deplasmanında hem Beşiktaş maçında takımın 1 numarası Fred'di. Pas yüzdesi, öldürücü paslar, oyun temposu Fred'i eşsiz kılıyor.

depophotos-18108748.jpeg

BALİC AÇIK AÇIK SÖYLEDİ

Dzeko ve Krunic tayfasının kendisine gelmesi lazım, şurada 2-3 maç kalmış tribe girmelerine gerek yok. Sırp basını ne diyor? İsmail Kartal kalırsa Tadic ve Dzeko takımdan ayrılacak. Balic biliyorsunuz bu yıldızlara yakın bir isim ve kendisi diyor ki 'Soyunma odasında İsmail Kartal bazı futbolcuları kaybetti' Balic'in kimi kastettiğini sanırım herkes biliyordur.

0ce205b4-wl3m2h4m8bbdepuc9zcqh.jpg

İsmail Kartal Konya deplasmanında İsmail'in yerine Krunic'le oyuna başlar ama içerde tepkilerden dolayı Mert Hakan Yandaş'a şans verebilir.

Bilindiği gibi İsmail Kartal, tecrübeli orta saha Krunic'i yaz ayı transfer döneminden beri istiyordu...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN