Galatasaray şampiyon olamaz kendi kendine mistik rüyalar görüyorsun hocam

Galatasaray şampiyon olamaz kendi kendine mistik rüyalar görüyorsun hocam

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u Barış Alper Yılmaz (2) Hakim Ziyech ve İcardi'nin golleriyle 4-0 yendi. Bu galibiyetle Sarı Kırmızılılar Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu devralırken, Barış Alper Yılmaz'ın sergilediği performans ise ayakta alkışlandı.

Alanyaspor-Galatasaray maçından sonra Derin Futbol programında 90 dakikanın analizini yapan Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Sinan Engin Barış Alper Yılmaz için övgü dolu sözler kullanırken, Engin'in İcardi'yi sert bir dille eleştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. İşte ünlü yorumcuların değerlendirmeleri...

Ahmet Çakar: Galatasaray şampiyon olamayacak, Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali yok.

glrp9lbweaayscm.jpg

Sinan Engin: Galatasaray'ı kim durduracak merak ediyorum. Bu Barış Alper nedir böyle, bir futbolcu 6 ayda bu kadar değişim yaşar mı, bu kadar fark yaratır mı? İnanılmaz. İlk yarı kafa kafaya gitmiş bir maç gibi görünse de Galatasaray ikinci yarıda vitesi arttırıp maçı kazanıyor. Fakat şöyle bir şey var Galatasaray yine 1 kişi eksik oynadı. İcardi yine sahada yoktu, fizik olarak gerilemiş ama Galatasaraylı futbolcular bu açığı kapatıyor. Allah korusun Barış Alper'e bir şey olursa Galatasaray şampiyonluktan olur. İcardi antrenmanda ne yapıyor bilmiyorum, çalışmamış ense yatıp yatmış sürekli depodan yiyor. Galatasaray'ın öyle bir maçı var ki hiç belli olmaz. Galatasaray'ın Karagümrük deplasmanı çok kritik.

Rasim Ozan Kütahyalı: Ahmet Çakar mistik rüyalar görüyor, Ahmet Çakar tarikat lideri falan zannediyor kendisini, artık buradan bu iş dönmez. Galatasaray'ın 'N' harfi eksik ve Galatasaray Şampiyo... diyebiliriz. İcardi ne kadar kendisine kötü bakıyorsa Barış Alper o kadar kendisine iyi bakıyor.

Sinan Engin: Galatasaray hızlı takım agresif takım Barış Alper Yılmaz, Torreira ve Nelsson takımı ayakta tutuyorlar. Galatasaray'ın ikinci yarıda oynadığı oyunla yenilmesi çok zor bir takım. İcardi'nin fizik durumu benden de kötü, herkes atıyor diyor ama Galatasaraylı yıldızla İcardi'ye topu çarptırıyorlar artık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN