Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü tamam! İşi Aziz Yıldırım'ın eski prensi bitirdi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü tamam! İşi Aziz Yıldırım'ın eski prensi bitirdi

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen gazetecilerden Ahmet Konanç, Sarı Lacivertli takımın önümüzdeki sezon kadro yapılanması hakkında çok önemli bilgiler verdi. Yeni teknik direktör konusuna da değinen Konanç'ın 'Jose Mourinho' sözleri oldukça dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'İşin içine Alves girdi' ifadeleri bir hayli heyecan uyandırdı.

Sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ali Koç'un Jose Mourinho için zemin yokladığı belirtilirken, dünyaca ünlü Portekizli teknik adamın daha önce Sarı Lacivertli formayı giyen bazı isimlerle görüştüğü belirtildi. İşte Ahmet Konanç'ın Samandıra izlenimleri...

ALİ KOÇ GÖZÜNÜ KARARTTI EN AZ 5 TRANSFER YAPACAK

Ali Koç Szymanski'nin yerine 10 numara, orta sahaya 6 numara ve kanat forvet transferleri yapacak. Başkan Koç, Batshuayi giderse yabancı forvet, orta sahaya 2 yerli oyuncu transfer edecek. Ayrıca Cengiz ve Emre Mor'un performanslarının yükseltilmesi istenecek, Tadic ile Dzeko'nun takımdan ayrılıp ayrılmama durumu kendilerine bırakılacak. Ferdi Kadıoğlu, Szymanski, Jaden ve İsmail Yüksek iyi bir teklif geldiği anda satılacak.

LEVENT MERCAN'LA ANLAŞMAYA VARILDI

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için en fazla 4-5 milyon euro'luk bütçe ayırdı, Atletico Madrid'in 15 milyon euro'luk beklentisi geri çevrildi. Fenerbahçe Levent Mercan'la anlaşmaya vardı, resmi imzalar olmasa da prensip anlaşmasına varıldı.

BRUNO ALVES İLE MOURİNHO ARASINDA FENERBAHÇE GÖRÜŞMESİ

Fenerbahçe'nin eski stoperi Bruno Alves'in Jose Morinho ile görüştüğü, tecrübeli teknik adamın Alves'ten Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığını öğendim. Ayrıca Mourinho sadece Alves'ten değil Türkiye'de oynayan başka Portekizli yıldızlarla da Fenerbahçe hakkında görüşüyor.

JOSE MOURİNO FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

Bruno Alves'in Mourinho'ya Fenerbahçe için 'Çok büyük bir kulüp, eğer Türkiye'ye gidersen asla pişman olmazsın' dediği iddia edildi. Bilindiği üzere Alves 2013 yılında 5.5 milyon euro'ya transfer edilmiş, oyuncu 3 yıl sonra Cagliari'nin yolunu tutmuştu. Portekizli stoperin transferini Aziz Yıldırım bitirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN