Aslan'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Abdullah Avcı onay verdi: Fırtına harekete geçti...

Aslan'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Abdullah Avcı onay verdi: Fırtına harekete geçti...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı.

FURKAN UZUN

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına dikti.

Yarın akşam deplasmanda Başakşehir'in konuğu olacak Trabzonspor, yeni sezonun takviye operasyonuna başladı. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, önceliği yerli oyunculara verdi.

Sezon sonunda Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Akbaba, Akdeniz ekibine veda etmeye hazırlanıyor. Akbaba'nın yakın çevresine hedefe oynayan bir takıma transfer olmak istediğini ve bu nedenle yeniden yapılanmaya gitme hazırlığında olan Trabzonspor'da forma giymek istediğini belirttiği iddia edildi.Galatasaray'da Emre Akbaba ile yollar ayrıldı - Son Dakika Haberleri

Bu sezon Akdeniz ekibinin forması altında 39 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, takımına 9 gol 2 asistlik katkı sundu. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 1.5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın ismi daha önce de gündeme gelen Akbaba'nın transferine onay verdiği iddia edildi. Yıldız futbolcu 2018-2022 yılları arasında Galatasaray formasını terletmişti. Bu transferde kısa süre içerisinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN