23 yıl sonra ilk kez! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu...

23 yıl sonra ilk kez! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu...

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına başlayan Beşiktaş, 23 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı. Kartal'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

İç sahada alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Fernando Santos ile yollarını ayıran ve sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, teknik adam arayışlarında son düzlüğe girdi. Kartal, 23 yıl sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Evinde konuk ettiği Rizespor'u 3-2 mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı.

Akşam'ın haberine göre; Önümüzdeki sezon yabancı bir teknik adam ile çalışmayı isteyen siyah-beyazlı yönetim, son olarak İtalyan devi Lazio'da görev yapan İtalyan görev alan Maurizio Sarri ile görüşüyor. Kartal'ın 65 yaşındaki dünyaca ünlü teknik adamla masaya oturduğu öne sürüldü.

Kartal, İtalyan teknik adam ile sözleşme imzalaması halinde 2001 yılından bu yana ilk kez bir İtalyan teknik adam ile çalışacak. Siyah-beyazlı ekibi son olarak 2000-2001 sezonunda Nevio Scala çalıştırmıştı. İtalyan teknik adam son olarak Lazio'da görev almıştı.

Roma ve Fiorentina'da Maurizio Sarri sesleri | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN