Eser ve Berfu Yenenler çiftinden kötü haber! Oğulları hastanelik oldu: "Finali hastanede yaptık"

Eser ve Berfu Yenenler çiftinden kötü haber! Oğulları hastanelik oldu: "Finali hastanede yaptık"

Ünlü komedyen çift Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'den kötü haber! Çiftin oğlu Kuzey hastanelik oldu! Sosyal medya hesabından durumu paylaşan Berfu Yenenler "Finali hastanede yaptık" ifadelerini kullandı. İşte detaylar..

Ünlü komedyen çift Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'in oğlu Kuzey, ani bir sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Berfu Yenenler, oğlunun sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.

‘FİNALİ HASTANEDE YAPTIK’

2019 yılında nikah masasına oturan ve aynı yıl oğulları Kuzey'i kucaklarına alan çiftin mutlu evliliği, 2021 yılında ikinci bir çocuğun doğumuyla daha da pekişmişti. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları komik videolarla geniş bir hayran kitlesi edinen Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, mutlu aile hayatlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Instagram hesabından bir paylaşım yaparak oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi veren Berfu Yenenler, sevenlerini korkuttu. "Kuzey efendi ya zehirlendi ya üşüttü ya da bir şeyler oldu. Bir dramlar yaşandı finali hastanede yaptık. Neyse geçmiş olsun. Şimdi kalktım bankaya geldim. Yani bu devirde her şeyin online yapılması lâzım online yapılamayan şeyleri kabul edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yenenler çiftinden üzen haber. Berfu Yenenler ile Eser Yenenler'in oğlu hastanelik oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN