MSB açıkladı: 2 bölgede PKK'ya darbe

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2 bölgede 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. MSB, sosyal medyadan yaptığı açıklamaya "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok!" notunu da düştü.

MSB'den terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı teröristin, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle

"Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi hava harekâtı ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li teröristi de ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN