Büyükçekmece'de lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki çocuk havuzda can verdi

Büyükçekmece'de lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki çocuk havuzda can verdi

Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada eğlenen 17 yaşındaki Mervan İpek, iddiaya göre havuza düşerek can verdi. Yetkililer, şüpheli ölüme ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı. Yaşamını yitiren gençten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğraf kaldı.

İstanbul'da 17 yaşındaki Mervan İpek, iddiaya göre 3 Mayıs'ta akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte kiralık lüks bir villada eğlence düzenledi. Düzenlenen eğlence sırasında İpek dengesini kaybederek havuza düştü. İpek'in havuzda boğulduğu iddia edilirken, durumu fark eden diğer arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

17 yaşındaki İpek'in cenazesi yapılan ilk inceleme ardından kesin ölüm nedeni tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis evde bulunan arkadaşlarını gözaltı alarak savcılık talimatı ile incelemeye başlattı.

İpek'ten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte havuza girmeden önce çekildikleri fotoğraf kaldı. Yaşları 18’den küçük kişilerin villayı nasıl kiraladığı ise merak uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN