ATM'ye para yatırmaya çalışanlar şaşkına döndü! Bazı banknotların artık kabul edilmediği ileri sürüldü

ATM'ye para yatırmaya çalışanlar şaşkına döndü! Bazı banknotların artık kabul edilmediği ileri sürüldü

Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, banka ATM makinelerinin bazı banknot paraları artık almadığını söyledi. İşte detaylar...

Enflasyon ve kur krizi, TL'nin negatif getirisi yol açarken, banka ATM makineleriyle ilgili dikkat çeken bir iddia geldi.

ATM'LER 20, 10, 5 TL BANKNOT ALIYOR MU ALMIYOR MU?

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, "Bankalar ATM'lere artık 200, 100 ve 50 TL'lik banknotları yerleştiriyor. 20, 10 ve 5 TL'lik banknot yerleştirmiyor" dedi.

1000 TL VE 500 TL BANKNOT ÇIKACAK MI?

Öte yandan Türkiye'de para basma yetkisine sahip Merkez Bankası'nın 1000 TL ve 500 TL banknot, Darphane'nin de 10 TL madeni para basmaya hazırlandığı iddia edilmişti.

Gerçekgündem'de yer alan habere göre, iddialar sonrası geçtiğimiz yıl açıklamalarda bulunan eski Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Böyle bir hazırlığımız yok" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN